MADRID OPEN

Τσιτσιπάς: Το βράδυ του Σαββάτου ο αγώνας του με τον Τιμ

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball against Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball against Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) 2023 JOAN MONFORT / AP PHOTO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντομινικ Τιμ το βράδυ του Σαββάτου (29/04, όχι πριν τις 21.00) για το δεύτερο γύρο του Madrid Open.

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντόμινικ Τιμ για το δεύτερο γύρο του Madrid Open θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (29/04, όχι πριν τις 21.00, Cosmote Sport 6).

Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θέλει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που είχε στη Βαρκελώνη και να παραμείνει κοντά στην πρώτη τετράδα της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε φτάσει πέρσι μέχρι τα ημιτελικά στη Μαδρίτη κάτι που σημαίνει ότι έχει να υπερασπιστεί 360 βαθμούς και για να μπορέσει να το κάνει πρέπει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τους "4".

Στην αντίπερα όχθη ο Ντομινικ Τιμ βρίσκεται στο Νο 93 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ο 29χρονος Αυστριακός έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και προσπαθεί σιγά σιγά να επανέλθει.

Τσιτσιπάς και Τιμ έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες οκτώ φορές με τον Αυστριακό να μετρά πέντε νίκες και τον 24χρονο Έλληνα να έχει τρεις. Σε χωμάτινη επιφάνεια έχουν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές με τους δυο τους να μετρούν από μία νίκη.

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ