ROME MASTERS

Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Δευτέρας ο αγώνας του με τον Σονέγκο

Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Δευτέρας ο αγώνας του με τον Σονέγκο
@2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Δευτέρας (15/05) τον Λορέντζο Σονέγκο με έπαθλο την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Rome Masters.

Μετά την εύκολη αποστολή απέναντι στον Μπόρζες, ο πήχης της δυσκολίας ανεβαίνει για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Rome Masters.

Το βράδυ της Δευτέρας (15/05, περίπου στις 20.00, Cosmote Sports 6, LIVE από το SPORT24) το Νο 5 της Παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Σονέγκο. Ο 27χρονος Ιταλός βρίσκεται στο Νο48 της Παγκόσμιας κατάταξης και είναι ένας παίκτης που χρειάζεται προσοχή.

Φυσικά, ο Σονέγκο θα έχει μαζί και τη συμπαράσταση των συμπατριωτών του οι οποίοι δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα όταν αγωνίζεται κάποιος Ιταλός.

Η τρίτη του αναμέτρηση

Στέφανος Τσιτσιπάς και Λορέντζο Σονέγκο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τρίτη φορά και την πρώτη από το 2021. Ο 24χρονος Έλληνας μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς μέχρι τώρα.

Η πρώτη του αναμέτρηση διεξήχθη στο Miami Open και η δεύτερη λίγους μήνες αργότερα στο Σινσινάτι με τον Σονέγκο να παίρνει ένα σετ. Αυτή θα είναι και η πρώτης του αναμέτρηση σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο όποιον επικρατήσει από τον αγώνα του Λορέντζο Μουζέτι με τον Φράνσις Τιάφο.

TAGS ROME MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ