MADRID OPEN

Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Δευτέρας ο αγώνας του με τον Μπάες στο Madrid Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) 2023 JOAN MONFORT / AP PHOTO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να προκριθεί στον τέταρτο γύρο του Madrid Open και το βράδυ της Δευτέρας (01/05, όχι πριν τις 21.00) θα αντιμετωπίσει τον Σεμπαστιάν Μπάες.

Την πορεία του στο Madrid Open θέλει να συνεχίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας (01/05, όχι πριν τις 21.00, Cosmote sport 6) θα αντιμετωπίσει τον Σεμπαστιάν Μπάες.

Οι δυο τους κοντράρονται στον τρίτο γύρο του τουρνουά σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θέλει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά για να μην έχει βαθμολογικές απώλειες.

Φυσικά, αν προχωρήσει ακόμα πιο μακριά θα είναι ακόμα καλύτερο στη μάχη που δίνει να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη πριν το Roland Garros.

Από την άλλη ο 22χρονος Αργεντινός βρίσκεται στο Νο31 της Παγκόσμιας κατάταξης και είναι ένας αθλητής ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Τσιτσιπάς και Μπας έχουν βρεθεί αντιμέτωποι μόλις μία φορά με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί στο περσινό Australian Open με 3-1 σετ σε ένα κλειστό παιχνίδι.

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ