ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Το πρόγραμμά του μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο που πέτυχε στο Laver Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο που πέτυχε στο Laver Cup @ 2022 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όπως θα ήθελε τη σεζόν, μιας και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων στα ΑΤΡ Finals. Ο 24χρονος θα περάσει μερικές ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς στην off-season, πριν επιστρέψει στο τένις και ξεκινήσει την προετοιμασία του για το 2023. Το πρόγραμμά του μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όπως θα ήθελε τη σεζόν, μιας και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων στα ΑΤΡ Finals, όμως μπορεί να υπερηφανεύεται για ακόμη μια σπουδαία σεζόν του στο Tour.

Κατέκτησε δυο ΑΤΡ τίτλους, ενώ αγωνίστηκε σε ακόμη πέντε τελικούς και τελείωσε το 2022 ως ο Νο4 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, πανηγυρίζοντας 61 νίκες. Τις περισσότερες από κάθε άλλον τενίστα φέτος.

Ο 24χρονος Έλληνας, θα περάσει μερικές ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς στην off-season, πριν επιστρέψει στο τένις και ξεκινήσει την προετοιμασία του για το 2023.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί μόλις σε ένα επίσημο event πριν την έναρξη του Australian Open.

Πέρυσι, έδωσε το παρών στο ATP Cup, εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Φέτος, θα το κάνει στη νεοσύστατη διοργάνωση του United Cup, έχοντας για παρέα τη Μαρία Σάκκαρη.

Νωρίτερα, όμως, θα πάρουμε μια γεύση από την παρουσία του στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι. Το τριήμερο 16 – 18 Δεκεμβρίου, θα βρεθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και θα παίξει στο Mubadala World Tennis Championships.

Το ΑΤΡ 500 τουρνουά του Ρότερνταμ, θα είναι το πρώτο τουρνουά του Τσιτσιπά, αμέσως μετά το Αυστραλιανό Όπεν.

Αναλυτικά το πρόγραμμά του:

16 - 18 Δεκεμβρίου: Mubadala World Tennis Championship, Άμπου Ντάμπι

29 Δεκεμβρίου - 8 Ιανουαρίου: United Cup, Περθ

16 - 29 Ιανουαρίου: Australian Open, Μελβούρνη

13 - 19 Φεβρουαρίου: ABN AMRO Open, Ρότερνταμ

Πηγή: tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ