STUTTGART OPEN

Τσιτσιπάς: Το όνειρο του Στέφανου να παίζει με τον αδερφό του και η διπλή μάχη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Ρούνε στο Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Ρούνε στο Roland Garros 2022 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαρακτήρισε ως όνειρο το γεγονός ότι παίζει μαζί με τον αδερφό του, ενώ οι δυο τους μπορεί να δώσουν δύο αγώνες σήμερα στην Στουγκάρδη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να μπει την Πέμπτη στη μάχη του Stuttgart Open. Ο 23χρονος Έλληνας βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου.

Σε αυτή ρωτήθηκε για το γεγονός ότι αγωνίζεται στο διπλό μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, αλλά και για το γεγονός ότι αγωνίζεται για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο τουρνουά.

"Ποτέ δεν είχα έρθει εδώ και δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά όλα είναι εκπληκτικά. Είναι όμορφο να παίζεις σε ένα αληθινό κλαμπ, σε κάνει να νιώθεις πιο οικεία. Μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσει τόσο να παίζω σε μέρη χωρίς ιστορία, ή που έχουν δημιουργηθεί από το τίποτα. Ήδη έχω δει την πόλη, που είναι κάτι που δεν κάνω συνήθως. Είναι το πρώτο τουρνουά στο χορτάρι για φέτος και το πρώτο μετά από έναν χρόνο. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ", είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς.

Για το γεγονός ότι παίζει μαζί με τον αδερφό του είπε: "Είναι ξεχωριστό, γιατί δεν παίζουμε μαζί τόσο συχνά. Αυτό που έχουμε είναι πολύ ξεχωριστό και μας αξίζει να παίξουμε σε τουρνουά της ΑΤΡ φέτος. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που το κάνουν αυτό εφικτό. Σε τουρνουά σαν κι αυτό, τα διπλά είναι το πιο ξεχωριστό κομμάτι, ειδικά όταν παίζεις με τον αδερφό σου. Είναι όμορφο όταν μπορείς να συνδυάζεις την προσωπική σου δουλειά, όπως το να παίζω στα μονά, αλλά και τις οικογενειακές στιγμές και τη δράση με τον αδερφό μου. Το να παίζω μαζί του σε τουρνουά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα."

Μπορεί να δώσουν δύο ματς σε μία ημέρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετέχει μαζί με τον αδερφό του στο διπλό του Stuttgart Open και κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (08/06) μπορεί να δώσουν δύο αναμετρήσεις.

Οι δυο τους έπαιξαν χτες κόντρα στον Σουηδό Άντρε Γκόρανσον και τον Ιάπωνα Μπεν ΜακΛαχλαν όμως η αναμέτρηση τους διακόπηκε λόγω βροχής. Τα αδέρφια Τσιτσιπά κατέκτησε το πρώτο σετ με 7-6 (3), ενώ το ματς διακόπηκε με το σκορ στο 5-5 του δεύτερου σετ.

Ο αγώνας τους αναμένεται να συνεχιστεί περίπου στις 13.00 και εάν καταφέρουν να προκριθούν τότε αργότερα θα παίξουν απέναντι στους Χούρκατς και Πάβιτς.

TAGS STUTTGART OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ