ATP FINALS

Τσιτσιπάς: Το μεσημέρι της Τρίτης ο αγώνας του με τον Ρούνε

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Italy's Jannik Sinner during their singles tennis match of the ATP World Tour Finals at the Pala Alpitour, in Turin, Italy, Sunday, Nov. 12, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Italy's Jannik Sinner during their singles tennis match of the ATP World Tour Finals at the Pala Alpitour, in Turin, Italy, Sunday, Nov. 12, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τρίτης (14/11, όχι πριν τις 15.30) τον Χόλγκερ Ρούνε θέλοντας να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals.

Το μεσημέρι της Τρίτης (14/11, όχι πριν τις 15.30, Cosmote Sport 6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου στο ATP Finals.

Τόσο ο Έλληνας τενίστας (Νο6) όσο και ο 20χρονος Δανός (Νο8) θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Στεφ ηττήθηκε στον πρώτο του αγώνα με 2-0 σετ από τον Σίνερ, ενώ ο αντίπαλός του έχασε 2-1 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο δεν έχουν άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό τους πέρα από τη νίκη. Ειδικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και έχει λιγότερες πιθανότητες νίκης από ότι ο Ρούνε που παίζει απέναντι στον Σίνερ.

Τσιτσιπάς και Ρούνε έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές με τον Δανό να παίρνει τη νίκη και στις δύο. Η τελευταία ήταν στον τελικό της Στοκχόλμης το 2022.

TAGS ATP FINALS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ