ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Το μεσημέρι της Τετάρτης ο αγώνας του με τον Καρμπάλες Μπαένα

Stefanos Tsitsipas, of Greece, serves the ball to Daniil Medvedev, of Russia, during their semi final match at the Italian Open tennis tournament in Rome, Italy, Saturday, May 20, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, serves the ball to Daniil Medvedev, of Russia, during their semi final match at the Italian Open tennis tournament in Rome, Italy, Saturday, May 20, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia) 2023 GREGORIO BORGIA / AP PHOTO

Οι διοργανωτές του Roland Garros ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Τετάρτης (31/05) με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Καρμπάλες Μπαένα να ανοίγει το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen.

Νωρίς θα μπει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο κορτ του Suzanne Lenglen το μεσημέρι της Τετάρτης (31/05). Οι διοργανωτές όρισαν το παιχνίδι του με τον Καρμπάλες Μπαένα να ανοίξει το πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι οι δύο τενίστες θα μπουν στο γήπεδο στις 12.00 (Eurosport).

Ο 30χρονος Ισπανός βρίσκεται στο Νο57 της Παγκόσμιας κατάταξης και στο Παρίσι έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τρίτο γύρο το 2020. Αυτή είναι και η καλύτερη παρουσία του σε Grand Slam.

Τσιτσιπάς και Καρμπάλες Μπαένα έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλη μία φορά και μάλιστα σε ένα ιστορικό τουρνουά για τον Έλληνα τενίστα. Ο Στεφ είχε επικρατήσει 2-1 σετ του Ισπανού το 2018 στα προημιτελικά του Εστορίλ, όπου κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε ATP τουρνουά.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ