ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Το μεσημέρι της Δευτέρας ο αγώνας του με τον Ρούνε για το Roland Garros

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Germany's Alexander Zverev during their semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 14, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Germany's Alexander Zverev during their semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 14, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Οι διοργανωτές του Roland Garros ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/05) με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρούνε να αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 15.00.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/05) για το Roland Garros στο οποίο φυσικά ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο4) με τον Χόλγκερ Ρούνε.

Ο αγώνας των δύο αθλητών είναι δεύτερος χρονικά στο Philippe-Chatrier μετά το ματς της Κουντερμέτοβα με την Κις και αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 15.00 (Eurosport) .

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος για τον Στεφ αφού ο 19χρονος Δανός (Νο40) ανεβαίνει συνεχώς και ειδικά στο χώμα δείχνει ικανός να κάνει μεγάλες ζημιές. Μάλιστα, έφτασε στον τέταρτο γύρο δίχως να χάσει σετ αφού πέταξε εκτός διαδοχικά τους Σαποβάλοφ (3-0), Λάακσονεν (3-0) και Γκαστόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ρούνε δεν έχουν τεθεί ξανά αντιμέτωποι και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να το βάλουμε στην εξίσωση αφού σίγουρα αμφότεροι θα χρειαστούν το χρόνο τους στο ματς για να βρουν που θα "χτυπήσουν".

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ