ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που πήρε για την κατάκτηση του Monte Carlo Masters

Τσιτσιπάς: Το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που πήρε για την κατάκτηση του Monte Carlo Masters
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο μεγάλος νικητής του Monte Carlo Masters, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να υποτάσσει τον Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ (1-6, 4-6), να επιστρέφει δυναμικά στο top-10 της παγκόσμιας κατάταξης και να βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κρατούσε το καλύτερο για το φινάλε, κέρδισε με 2-0 σετ (1-6, 4-6) τον Κάσπερ Ρουντ και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το μαγικό ταξίδι του στο Monte Carlo Masters. Αυτός ήταν ο 11ος τίτλος στην καριέρα του και ο τρίτος τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Μονακό.

Η εκπληκτική πορεία του κορυφαίου Έλληνα τενίστα μέχρι το τέλος της διοργάνωσης εκτός από την επιστροφή του στο top-10 της παγκόσμιας κατάταξης, πιθανώς και πάνω από το νούμερο 8, θα δει και το πορτοφόλι του να "φουσκώνει".

Ως νικητής στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς θα λάβει το ποσό των 919.075 ευρώ, την ώρα που ο Νορβηγός ως φιναλίστ θα πάρει το χρηματικό έπαθλο των 501.880 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσό που μοιράστηκε στους συμμετέχοντες ανέρχεται στα 5.950.575 ευρώ, το οποίο είναι αυξημένο κατά 2,96% σε σχέση με πέρυσι.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ MONTE-CARLO MASTERS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ