BARCELONA OPEN

Τσιτσιπάς: Το χρηματικό έπαθλο που εξασφάλισε με την πρόκρισή του στον τελικό του Barcelona Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) 2023 JOAN MONFORT / AP PHOTO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την επικράτησή του απέναντι στον Μουζέτι εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό και μαζί ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Αγωνίστηκε με τον τίτλο του φαβορί στον ημιτελικό και τον επιβεβαίωσε. Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος επικράτησε 2-1 σετ του Μουζέτι και προκρίθηκε στον τελικό του Barcelona Open.

Με αυτό τον τρόπο το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης εξασφάλισε και ένα σημαντικό ποσό αφού με την παρουσία του στον τελικό δεδομένα θα πάρει 254,825 ευρώ.

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς την Κυριακή (23/4) φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου θα βάλει στα ταμεία του 477,795 ευρώ.

TAGS BARCELONA OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ