ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

BBC: "Τσιτσιπάς, ο τελευταίος από τη μεγάλη λίστα των Ελλήνων φιλοσόφων"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την κατάκτηση του τουρνουά της Μαγιόρκα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την κατάκτηση του τουρνουά της Μαγιόρκα PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει τα περίεργα tweets του και το BBC Sport τον τρόλαρε στη σελίδα του στο Facebook, αποκαλώντας τον διάδοχο του Σωκράτη και του Πλάτωνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίζεται αρκετά δραστήριος στο Twitter τις τελευταίες ημέρες, αλλά όχι για να σχολιάσει τις αγωνιστικές επιδόσεις του στα grand slam ή κάποιο θέμα που αφορά το τένις. Ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει ορισμένα tweets χωρίς προφανή λόγο και χωρίς κάποια διασύνδεση με την επικαιρότητα, όπως αυτό του Σαββάτου.

"Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει αστυνομικό να τρώει ντόνατ", τιτίβισε, αναφερόμενος στο αμερικανικό στερεότυπο που θέλει τους αστυνομικούς να απολαμβάνουν διαρκώς το συγκεκριμένο γλύκισμα.

Βέβαια, υπάρχουν και διαφορετικού τύπου tweets, περισσότερο... φιλοσοφημένα, όπως το προ ημερών, με το οποίο μας ενημέρωνε ότι αν μια κυλιόμενη σκάλα και μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα σταματήσουν να λειτουργούν, μπορούν ακόμα κι έτσι να πετύχουν το σκοπό της ύπαρξής τους.

Το BBC Sport καταπιάστηκε από τις τελευταίες... τοποθετήσεις του Τσιτσιπά και τον τρόλαρε με ένα ποστ στη σελίδα του στο Facebook: "Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης... Τσιτσιπάς. Ο τελευταίος από τη μεγάλη λίστα των Ελλήνων φιλοσόφων".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ