Τσιτσιπάς: Το απόγευμα της Τρίτης η πρεμιέρα του Έλληνα τενίστα στο Ντουμπάι

Το απόγευμα της Τρίτης (24/2) ξεκινά ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 30) την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο ATP 500 του Ντουμπάι, αντιμετωπίζοντας τον Ούγκο Ουμπέρ (Νο. 37) σε μια πρεμιέρα με υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.30) έμαθε την κλήρωσή του στο ATP 500 του Ντουμπάι, όπου θα αγωνιστεί ως κάτοχος του τίτλου.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισής του την Τρίτη (24/2) απέναντι στον Ούγκο Ουμπέρ (Νο.37), με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 17:00 (COSMOTE SPORTS 6HD, LIVE από το MatchCenter του SPORT24).
Το τουρνουά είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον 27χρονο, καθώς καλείται να υπερασπιστεί τους 500 βαθμούς της περσινής κατάκτησης, με τον κίνδυνο εξόδου από το Top 50 να είναι υπαρκτός αν δεν προχωρήσει βαθιά.
Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού ο Γάλλος προηγείται 3-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Αν προκριθεί στους 16, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρούμπλεφ – Ροαγέ.