WIMBLEDON

Τσιτσιπάς - Τιμ: Το κανάλι που θα δείξει τη μονομαχία του Στέφανου με τον Αυστριακό στο Wimbledon

Greece's Stefanos Tsitsipas clenches his fist after scoring a point against Spain's Carlos Alcaraz during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 6, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Greece's Stefanos Tsitsipas clenches his fist after scoring a point against Spain's Carlos Alcaraz during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 6, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ντόμινικ Τιμ στον πρώτο γύρο του Wimbledon με στόχο τη διάκριση στο λονδρέζικο τουρνουά. Η ώρα και το κανάλι της μονομαχίας των δύο τενιστών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν απέφυγε τη δύσκολη κλήρωση στο Wimbledon, καθώς στον πρώτο αγώνα του θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ (Νο. 90 της παγκόσμιας κατάταξης), ο οποίος είναι πάντα ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

Η μονομαχία των δύο τενιστών είναι η εναρκτήρια στο court 2 και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 13:00 (NOVA Sports 1 και Live SPORT24). Ο νικητής θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Ράιν Πένιστον - Άντι Μάρεϊ.

Αυτή θα είναι η 11η μονομαχία των δύο τενιστών. Η παράδοση είναι με τον Αυστριακό τενίστα που έχει επικρατήσει του Έλληνα πρωταθλητή στις έξι από τις δέκα προηγούμενες συναντήσεις.

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ