ATP FINALS

Τσιτσιπάς: Θέλει μόνο νίκη επί του Ρουντ για να ελπίζει, αγωνία για τον τραυματισμό του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ATP Finals
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ATP Finals PHOTO CREDITS: © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4 στον κόσμο), ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση του την Τρίτη (16/11), αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (22:00) τον Κάσπερ Ρουντ (Νο8 στον κόσμο) και θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4 στον κόσμο) μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αντρέι Ρούμπλεφ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (17/11, 22.00, τηλεοπτική μετάδοση COSMOTE SPORT 6 HD και LIVE από το SPORT24) στη δεύτερη αγωνιστική του ATP Finals τον Κάσπερ Ρουντ (Νο8 στον κόσμο).

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής του Green Group συνεχίζεται σήμερα το ATP Finals στο Τορίνο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο4 στον κόσμο) να αποτελεί ερωτηματικό καθώς φαίνεται πως έχει επανέλθει ο τραυματισμός του στον αγκώνα και δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη, διακόπτωντας την προπόνησή του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την ήττα με 2-0 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, παίζει το τελευταίο του χαρτί αντιμετωπίζοντας στο βραδινό session (17/11, 22.00, τηλεοπτική μετάδοση COSMOTE SPORT 6 HD και LIVE από το SPORT24) τον Κάσπερ Ρουντ (Νο8 στον κόσμο) που επίσης είχε ηττηθεί 2-0 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Τσιτσιπάς είχε εγκαταλείψει στον εναρκτήριο αγώνα του με τον Αλεξέι Πόπιριν στο Paris Masters πριν μερικές ημέρες, αποκαλύπτοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα. Φαίνεται πως το πρόβλημα επιμένει και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο Στέφανος στον δεύτερο αγώνα του στο Τορίνο.

Πρόκειται για την 3η συνάντηση μεταξύ Τσιτσιπά και Ρουντ, όλες μέσα στο 2021 με τον Νορβηγό να κερδίζει τον Έλληνα άσο στο Masters της Μαδρίτης 7-6, 6-4 και τον Στεφ να επικρατεί ελεγχόμενα 6-1, 6-4 στο Rogers Cup του Καναδά.

Νωρίτερα (15:00GR), οι δύο νικητές της πρεμιέρας, Νόβακ Τζόκοβιτς και Αντρέι Ρούμπλεφ, θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, με τον Σέρβο πρωταθλητή να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Ο Νόλε προέρχεται από την κατάκτηση του Paris Masters, στο πρώτο τουρνουά μετά την απώλεια του ημερολογιακού Grand Slam στη Νέα Υόρκη και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά το μεγάλο διάλειμμα που ακολούθησε μετά το US Open.

Αν και τα τελευταία δύο χρόνια ο Ρούμπλεφ βρίσκεται στα κορυφαία βαθμολογικά στρώματα της ATP Rankings, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του κόσμου κι αυτό από μόνο του δίνει μια διαφορετική πνοή στην αναμέτρηση.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP FINALS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ