ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Τα ξημερώματα της Πέμπτης η μάχη με τον Ντε Μινόρ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ματς με τον Μαναρινό στο US Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ματς με τον Μαναρινό στο US Open 2021 FRANK FRANKLIN II/AP PHOTO

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/10, 04:00, COSMOTE SPORT 6HD), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 22χρονο Αυστραλό, Άλεξ Ντε Μινόρ, (Νο 27), σε μια μάχη με στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Indian Wells.

Τη συμμετοχή του στους «16» του Indian Wells εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο3), μετά τη νίκη του με ανατροπή επί του Φάμπιο Φονίνι (2-6, 6-3, 6-4)

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/10), ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 22χρονο Αυστραλό, Άλεξ Ντε Μινόρ, (Νο 27), σε μια μάχη με στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν πέντε φορές, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο με πέντε νίκες. Η κρίσιμη αναμέτρηση θα μεταδοθεί στις 04.00 από το COSMOTE SPORT 6HD.

Οι αγώνες για την φάση των "16" αναμένονται συναρπαστικοί και αμφίρροποι, καθώς πέρα από τη μάχη του Τσιτσιπά με τον Ντε Μινόρ (ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Χατσάνοφ-Μπασιλασβίλι στην 8αδα), στο ξεκίνημα της ημέρας (22:30GR), το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και πρόσφατος πρωταθλητής στο US Open, Ντανίλ Μεντβέντεφ, αντιμετωπίζει τον πάντα επικίνδυνο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με στόχο την 20η νίκη του στα τελευταία 21 παιχνίδια που έχει δώσει στο tour.

Ο Ρώσος προηγείται 3-1 στις νίκες του Ντιμιτρόφ, με τον Βούλγαρο να έχει πετύχει τη μοναδική του νίκη στο πρώτο μεταξύ τους ματς, στο ATP Finals 2017 όταν έφτασε και στον τίτλο.

Σπουδαίο ματς αναμένεται να παρακολουθήσουμε και στη νυχτερινή αναμέτρηση (05:30GR) ανάμεσα στους φορμαρισμένους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Γκάελ Μονφίς.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ