ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Τα στοιχεία που ξεχώρισε ο Μουράτογλου όταν τον πρωτοείδε στα 16 του

Ο Πατρίκ Μουράτογλου παρακολουθεί αγώνα του Australian Open
Ο Πατρίκ Μουράτογλου παρακολουθεί αγώνα του Australian Open 2019 KIN CHEUNG/AP PHOTO

Ο Πατρίκ Μουράτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα στοιχεία που ξεχώρισε στον Στέφανο Τσιτσιπά όταν τον είδε για πρώτη φορά στα 16 του χρόνια.

Ο Πατρίκ Μουράτογλου εδώ και αρκετά χρόνια είναι στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά και τον συμβουλεύει. Ο μέντορας του 22χρονου Έλληνα τενίστα έδωσε συνέντευξη και γύρισε το χρόνο πίσω.

Συγκεκριμένα μίλησε για την πρώτη φορά που είδε τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται και ποια ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισε σε εκείνον.

"Για πρώτη φορά είδα τον Στέφανο να αγωνίζεται στο YouTube. Τον είδα να αγωνίζεται στο Μαϊάμι, ήταν 16 ετών τότε. Η ανταγωνιστικότητα μου έκανε εντύπωση και μετά τον είδα σε προπόνηση. Η διαφορά ανάμεσα στην προπόνηση και τον αγώνα ήταν τεράστια. Είναι ένας ανταγωνιστής. Αυτός ο τύπος γεννήθηκε για να ανταγωνίζεται άλλους.

Μετά τον είδα να αγωνίζεται πολλές φορές. Όταν έβλεπες έναν αγώνα του μπορούσε να διακρίνεις ότι οι αντίπαλοι είχαν καλύτερο forehand, καλύτερο backhand, καλύτερος σέρβις, έτρεχαν καλύτερα το γήπεδο, αλλά ο Τσιτσιπάς νικούσε.

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει τώρα γιατί είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης που τα έχει όλα, αλλά τότε νικούσε αντιπάλους οι οποίοι ήταν αισθητά καλύτεροι από εκείνον. Έχει ανταγωνιστικότητα και ικανότητα να φτάνει στη νίκη. Έχει την ικανότητα να βρίσκει τρόπους να φτάνει στη νίκη" είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ