AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς: "Τα κατάφερα με πολλή προσπάθεια και λίγες βρισιές"

Ο Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Μπάες
Ο Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Μπάες AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως έπαιξε με ψυχή για να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Μπάες ο οποίος του έβαλε δύσκολα, ενώ παραδέχτηκε ότι είπε και κάποια... γαλλικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4) κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Australian Open παρά το γεγονός ότι ο Μπάες (Νο88) του έβαλε δύσκολα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον αντίπαλό του. Αρχικά ο Στεφ τόνισε: "Δεν ήταν εύκολο, είμαι πολύ χαρούμενος που ξεπέρασα αυτό το εμπόδιο. Έβριζα λίγο, προσπάθησα πολλή και υπήρχε ένταση, αλλά κατάφερα να προκριθώ στον 3ο γύρο. Προσπάθησα να παίξω με την καρδιά μου και αυτό με οδήγησε"

Σε ερώτηση για τον Μπάες είπε: "Είναι καλός παίκτης, δεν τον είχα παρακολουθήσει πολύ. Ο τρόπος που έπαιξε σε αυτούς τους αγώνες έδειξε πως είναι καλός παίκτης και πως έχει μέλλον. Πιστεύω πως θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του και θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον, του εύχομαι τα καλύτερα".

Για την τακτική που ακολούθησε και τον επόμενο αντίπαλό του: "Προσπάθησα να κυνηγήσω τα χτυπήματά μου. Ήμουν ίσως και λίγο τυχερός. Στις επιστροφές προσπάθησα να μείνω όσο πιο κοντά γινόταν στην baseline για να του πάρω λίγο χρόνο και να τον κάνω να οπισθοχωρήσει. Θα είμαι έτοιμος για τον επόμενο γύρο είτε κερδίσει ο Ντιμιτρόφ είτε ο Περ".

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ