AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς: "Σπουδαίος μαχητής ο Θανάσης"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγκάλιασε τον μεγάλο του αντίπαλο Θανάση Κοκκινάκη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγκάλιασε τον μεγάλο του αντίπαλο Θανάση Κοκκινάκη © 2021 AP PHOTO/RICK RYCROFT

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα του με τον Θανάση Κοκκινάκη έσπευσε να αποθεώσει τον αντίπαλό του. (VIDEO)

Με τα καλύτερα λόγια για τη μαχητικότητα, το ταλέντο και τις προοπτικές που έχει ο Θανάσης Κοκκινάκης, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο μετά τη συγκλονιστική τους μονομαχία για το 2ο γύρο του Australian Open που κράτησε όρθιο για 4.5 ώρες το Αυστραλέζικο κοινό στη Rod Laver Arena.

Ο Τσιτσιπάς, μετά από μεγάλη προσπάθεια, κατέβαλε με 6-7(5), 6-4, 6-1, 6-7(5), 6-4 την αντίσταση του αξιόμαχου Κοκκινάκη ο οποίος επέστρεψε μετά από 2 χρόνια στο Grand Slam της πατρίδας του και έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω τα προβλήματα τραυματισμού, αναζητώντας ένα restart στην καριέρα του.

"Ο Θανάσης είναι σπουδαίος μαχητής, ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος σήμερα. Είναι ταλαντούχος και έχει μεγάλες προοπτικές. Είναι σπουδαίος σέρβερ και έχει όλα τα όπλα από τη βασική γραμμή. Διασκέδασα σήμερα που είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ένα ωραίο, ποιοτικό θέαμα. Ήταν κρίμα που δεν έπαιζε τα τελευταία χρόνια αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο" είπε ο Στέφανος για τον συναθλητή του.

Πηγή: Tennis24

Photo credits: © 2021 AP Photo/Rick Rycroft

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ