ROME MASTERS

Τσιτσιπάς - Σονέγκο: Αναβολή για το μεσημέρι της Τρίτης λόγω βροχής, μπροστά με 1-0 ο Στέφανος

Τσιτσιπάς - Σονέγκο: Αναβολή για το μεσημέρι της Τρίτης λόγω βροχής, μπροστά με 1-0 ο Στέφανος

Το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) θα συνεχιστεί ο αγώνας ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Σονέγκο, με το δεύτερο σετ να μην ξεκινάει λόγω βροχής. Προηγείται 1-0 ο Στέφανος.

Δεν θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα (15/5) ο αγώνας της φάσης των 32 του Rome Masters ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Λορέντσο Σονέγκο. Το δεύτερο σετ δεν ξεκίνησε λόγω βροχόπτωσης και η συνέχεια της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/5) περίπου στις 14:00 (COSMOTE SPORT 6HD και LIVE στο SPORT24).

Ο Τσιτσιπάς έχει το προβάδισμα, καθώς πήρε το πρώτο σετ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3 στα games. Οι δύο αθλητές διαχειρίζονταν το σερβίς τους, όμως ο Στέφανος κατάφερε να ξεχωρίσει. Έκανε το break στο έκτο game και μπόρεσε υπερασπιζόμενος το σερβίς του, να πανηγυρίσει το 1-0.

Θυμίζουμε και πως και το προηγούμενο παιχνίδι του Τσιτσιπά έγινε σε δύο... δόσεις. Τα τελευταία games του δεύτερου σετ κόντρα στον Μπόρζες παίχτηκαν την Κυριακή (14/5) το πρωί, ενώ ο αγώνας είχε αρχίσει Σάββατο (13/5). Γενικά, η κακοκαιρία των ημερών ταλαιπωρεί τους Ιταλούς διοργανωτές και κατ' επέκταση και τους αθλητές.

Ο Τσιτσιπάς εάν περάσει το εμπόδιο του Σονέγκο θα διασταυρωθεί με τον νικητή του ζευγαριού Μουζέτι - Τιάφο, το οποίο επίσης διεκόπη στο 1-1 σετ. Σε περίπτωση που ο Στέφανος προκριθεί θα παίξει το ματς του για τους "16" την ίδια μέρα περίπου στις 22:00.

TAGS ROME MASTERS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ