US OPEN

Τσιτσιπάς σε δημοσιογράφο: "Μπορείς να τσεκάρεις το διάλειμμα του Μάρεϊ στον τελικό του 2012 με τον Τζόκοβιτς;"

Τσιτσιπάς σε δημοσιογράφο: "Μπορείς να τσεκάρεις το διάλειμμα του Μάρεϊ στον τελικό του 2012 με τον Τζόκοβιτς;"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άνοιξε διάλογο στη συνέντευξη Τύπου με τους δημοσιογράφους με θέμα, τι άλλο; Τα διαλείμματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Μάλιστα ο Τσιτσιπάς ρώτησε τον δημοσιογράφο για ένα περιστατικό με τον Μάρεϊ στον τελικό του US Open το 2012.

Το US Open του 2012 και ο τελικός ανάμεσα στον Μάρεϊ και τον Τζόκοβιτς ήταν η αφορμή για να θέσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα ερωτήματά του προς τον δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τα διαλείμματά του κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο Τσιτσιπάς επιμένει πως πρόκειται καθαρά για ένα διάλειμμα αναζωογόνησης με σκοπό να βγάλει τον ιδρώτα από πάνω του.

Μάλιστα ο Τσιτσιπάς δεν παρέλειψε να θέσει εκείνος ένα ερώτημα στον δημοσιογράφο αναφορικά με τον τελικό του US Open ανάμεσα στον Άντι Μάρεϊ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

"Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο κανόνας. Οι κανόνες είναι για να τους ακολουθούμε. Αν παραβαίνω τον κανονισμό, τότε σίγουρα είμαι ένοχος, συμφωνώ, δεν κάνω κάτι σωστό. Αλλά αν είμαι μέσα στα πλαίσια, τότε δεν καταλαβαίνω, ποιο είναι το πρόβλημα; Έχω μια ερώτηση για σένα. Δεν βλέπω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά θυμάμαι να το παρακολουθώ όταν ήμουν μικρός.

Μπορείς σε παρακαλώ να τσεκάρεις όταν ο Μάρεϊ αντιμετώπισε τον Τζόκοβιτς στον τελικό εδώ, πριν το 5ο σετ, μπορείς σε παρακαλώ να το δεις και να μου πεις την επόμενη φορά";

Δημοσιογράφος: "Το τσέκαρα, έκανε λιγότερο από τρία λεπτά".

Στέφανος: "Λιγότερο από τρία λεπτά, οκ".

Δημοσιογράφος: "Το κοίταξα".

Στέφανος: "ΟΚ, οπότε τρία λεπτά παραπάνω κάνουν τη διαφορά;"

Δημοσιογράφος: "Έτσι πιστεύει εκείνος (ο Μάρεϊ). Το θέμα είναι πως ξεκάθαρα κάνεις κάτι που ενοχλεί τους αντιπάλους σου.

Στέφανος: "ΟΚ".

Συντονιστής: "Μπορούμε να προχωρήσουμε τώρα;"

Για την ιστορία ο Μάρεϊ είχε κάνει χρήση του toilet break για τακτικούς λόγους στον τελικό του US Open το 2012, έλειψε για 5 λεπτά περίπου και επιστρέφοντας, πήρε το ματς μαζί και το US Open ενώ είχε δει τον Τζόκοβιτς να τον ισοφαρίζει σε 2-2 σετ.

Δείτε την αντιπαράθεση του Τσιτσιπά με τον δημοσιογράφο από το 3:20:

TAGS US OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ