UNITED CUP

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Το σημαντικό ποσό που έχουν εξασφαλίσει ήδη από το United Cup

Stefanos Tsitsipas, left, and Maria Sakkari, of Greece, right, celebrate a point during "The Tennis Plays for Peace" exhibition match to raise awareness and humanitarian aid for Ukraine Wednesday, Aug. 24, 2022, in New York. The 2022 U.S. Open Main Draw will begin on Monday, Aug. 29, 2022. (AP Photo/Frank Franklin II)
Stefanos Tsitsipas, left, and Maria Sakkari, of Greece, right, celebrate a point during "The Tennis Plays for Peace" exhibition match to raise awareness and humanitarian aid for Ukraine Wednesday, Aug. 24, 2022, in New York. The 2022 U.S. Open Main Draw will begin on Monday, Aug. 29, 2022. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από τη συμμετοχή τους στο United Cup.

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά του United Cup πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη να πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Μπορεί η συγκεκριμένη διοργάνωση να είναι νεοσύστατη και να μην έχει την αίγλη άλλων, ωστόσο προσφέρει σημαντικά χρηματικά έπαθλα, αλλά και βαθμούς στους αθλητές που συμμετέχουν.

Συνολικά θα μοιραστούν σε όλους τους αθλητές περίπου 14,1 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι μοιρασμένα ισόποσα σε άνδρες και γυναίκες.

Τα χρήματα που έχουν εξασφαλίσει ήδη

Πάμε να δούμε ως παράδειγμα τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη πόσα έχουν εξασφαλίσει μέχρι στιγμής, αλλά και μέχρι πόσα μπορούν να φτάσουν.

Πρώτα απ' όλα να τονίσουμε ότι οι κορυφαίοι αθλητές έχουν πριμ συμμετοχής ανάλογα με τη θέση τους στην Παγκόσμια κατάταξη. Το ελληνικό δίδυμο αφού αμφότεροι είναι στην πρώτη δεκάδα θα πάρουν από 188.626 ευρώ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πριμ νίκης τόσο ατομικά όσο και συνολικά τα οποία μοιράζονται στους παίκτες. Τσιτσιπάς και Σάκκαρη για τις νίκες τους στον όμιλο θα λάβουν συνολικά περίπου 72 χιλιάδες ευρώ, ενώ για εκείνες που σημείωσαν στον τελικό του Περθ κόντρα στην Κροατία θα πάρουν περίπου άλλες 65 χιλιάδες ευρώ.

Την ίδια ώρα με τη συμμετοχή τους στα διπλά θα πάρουν περίπου 13 χιλιάδες ευρώ για τις δύο νίκες στον όμιλο και άλλες 12 χιλιάδες για τη νίκη τους απέναντι στην Κροατία.

Τα χρήματα όμως δεν σταματούν εδώ αφού θα πάρουν και για τις νίκες της ελληνικής ομάδας. Συγκεκριμένα, θα λάβουν περίπου 9.οοο ευρώ αθροιστικά για τις δύο νίκες στον όμιλο και άλλες 7,5 χιλιάδες για τη νίκη στον τελικό της πόλης. Εάν χάσατε το μέτρημα όλα τα παραπάνω μας κάνουν σύνολο 369.304 ευρώ.

Το ποσό που μπορούν να πάρουν από εδώ και πέρα

Από εδώ και πέρα όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη μπορούν να εκτοξεύσουν τα έσοδά τους αφού τα χρηματικά έπαθλα ανεβαίνουν αισθητά.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί κάθε νίκη από εδώ και πέρα πληρώνεται αδρά. Αν οι δύο τους συνεχίσουν με νίκες και η ελληνική ομάδα κατακτήσει τον τρόπο τότε μπορούν να προσθέσουν σχεδόν 800.000 ευρώ συνολικά.

Για την ακρίβεια εφόσον φτάσουν αήττητοι μέχρι το τέλος της διαδρομής τόσο στο μονό όσο και στο διπλό τότε μπορούν να φτάσουν τα 833.146 ευρώ.

TAGS UNITED CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ