VIRAL

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Τα συνθήματα και τα τραγούδια της ελληνικής κερκίδας στο Australian Open

Έλληνες φίλαθλοι παρακολουθούν αγώνα στο Australian Open
Έλληνες φίλαθλοι παρακολουθούν αγώνα στο Australian Open 2022 HAMISH BLAIR / AP PHOTO

Όποτε κι αν αγωνίζονται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open έχουν πάντα Έλληνες φιλάθλους στο πλευρό τους οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ.

Μόνιμο θέμα συζήτησης έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η ελληνική εξέδρα στο Australian Open. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έχουν τους πιο πιστούς φιλάθλους, οι οποίοι όπου κι αν παίζουν, ό,τι ώρα κι αν είναι ο αγώνας δημιουργούν... ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι περισσότεροι που βρίσκονται στο γήπεδο ή από αυτούς που παρακολουθούν τους αγώνες τους από την τηλεόραση, δεν καταλαβαίνουν τι τραγουδάνε.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το "My number one" που τραγουδούν στην Μαρία Σάκκαρη, το οποίο είναι στα αγγλικά και έτσι το καταλαβαίνουν περισσότεροι.

Βέβαια, τα τραγούδια δεν σταματούν εκεί αφού και το "Πω πω πω Μαρία" και το "Μήλο μου κόκκινο" το συναγωνίζονται σε συχνότητα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα ποδοσφαιρικά συνθήματα με το "Είσαι στο μυαλό" που τραγουδούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να ακούγεται για χάρη της Μαρίας Σάκκαρη.

Μικρότερη ποικιλία υπάρχει μεν στον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και πάλι οι Έλληνες φίλαθλοι δεν σταματούν να τραγουδούν λεπτό.

"Το Ελλάς - Ελλάς Στέφανος Τσιτσιπάς" είναι εκείνο που ακούγεται πιο συχνά, ενώ από τα συνθήματα το κλασικό πια "Τσιτσιπάρα έχω τρέλα στο μυαλό" ξεχωρίζει.

Βέβαια, υπάρχουν και τα κοινά συνθήματα όπως το "Όλη η Μελβούρνη είναι μπλε" καθώς και το "Σήκωσέ το, το....".

TAGS VIRAL AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ