INDIAN WELLS

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Οι ώρες που μπαίνουν στη μάχη στο μονό του Indian Wells με Σοκ και Σινιάκοβα

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν στο μεικτό με το δίδυμο από την Αυστραλία
Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν στο μεικτό με το δίδυμο από την Αυστραλία EUROKINISSI

Μετά από τις αναμετρήσεις τους στο διπλό, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αρχίζουν τις προσπάθειές τους και στο μονό του Indian Wells, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ρίχνεται πρώτη στη μάχη.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπήκαν με το δεξί στο Indian Wells αφού αμφότεροι πήραν το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο του τουρνουά στα διπλά που συμμετείχαν και πλέον μετρούν αντίστροφα για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και στο μονό.

Πρώτη στη μάχη θα ριχτεί η Μαριά Σάκκαρη, Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, που θα αντιμετωπίσει την Τσέχα, Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο55), με τον αγώνα της να αναμένεται να αρχίσει το βράδυ του Σαββάτου ώρα Ελλάδας μετά από τις 22:30. Αυτή θα είναι μάλιστα η πέμπτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με την κάθε μία να μετράει από δύο νίκες.

Ακολούθως, θα πιάσει ρακέτα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη, που θα τεθεί αντιμέτωπος του Αμερικανού, Τζακ Σοκ (Νο 147), σε ένα ματς που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αναμένεται μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού οι δύο αθλητές δεν έχουν ξαναβρεθεί αντιμέτωποι στη μέχρι τώρα καριέρα τους.

TAGS INDIAN WELLS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ