ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Προσπαθώ να συνδυάσω την τελειότητα με το παιχνίδι μου"

Τσιτσιπάς: "Προσπαθώ να συνδυάσω την τελειότητα με το παιχνίδι μου"
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Australian Open @2024 AP IMAGES/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ (Νο11) με 2-0 σετ (6-4, 6-2) στάθηκε στις όμορφες αναμνήσεις που έχει από το Μόντε Κάρλο και στο "διάβασμα" του παιχνιδιού του Ρώσου που του έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) παρουσιάστηκε ανώτερος σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού έναντι του Κάρεν Χατσάνοφ (Νο11), πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ρώσου με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πέταξε για τους "4" του Monte Carlo Masters.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά το φινάλε του ματς δήλωσε ότι το Μόντε Κάρλο του βγάζει τον καλύτερο εαυτό του γιατί έχει συνδυάσει το μέρος με όμορφες στιγμές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόδοσή του κόντρα στον Χατσάνοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Για τη σημερινή του απόδοση στο ματς: "Οι επιστροφές μου ήταν καλές, έπαιζα καλά στην βασική γραμμή. Ο αντίπαλος δεν μου έδωσε ευκαιρίες, ήταν ήρεμος. Προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου και να προβλέψω το δικό του. Πήρα τον χρόνο μου και με βοήθησε να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Ήμουν σταθερός".

Για το γεγονός ότι αποδίδει καλά στο Μόντε Κάρλο: "Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν έχω συνδυάσει κάποιες καλές μου αναμνήσεις εδώ και τις ξαναζώ όταν έρχομαι. Προσπαθώ να συνδυάσω την τελειότητα με το παιχνίδι μου".

Για το τι του έλεγε ο πατέρας του στη διάρκεια του ματς: "Πρέπει αν προσλάβετε περισσότερους Έλληνες μεταφραστές (γέλια). Ήταν συμβουλές τακτικής".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ MONTE-CARLO MASTERS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ