ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Προσπαθώ να προφυλαχθώ για το Τορίνο, είχα ένα θέμα με το χέρι για κάποιο διάστημα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Μπασιλασβίλι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Μπασιλασβίλι AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Αλέξει Ποπίριν στο οποίο εγκατέλειψε, ανέφερε ότι έχει ένα πρόβλημα στο χέρι εδώ και λίγο καιρό, ενώ έπρεπε να προφυλαχθεί για το επόμενο τουρνουά στο Τορίνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εγκατέλειψε στην αναμέτρηση με τον Αλεξέι Ποπίριν για τον δεύτερο γύρο του Paris Masters, καθώς έδειχνε να πονάει στο χέρι του.

Ο Έλληνας τενίστας σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέφερε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο και ότι επέλεξε να προφυλαχθεί για το επόμενο τουρνουά στο Τορίνο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό τον οποίο αντιμετωπίζει εδώ και καιρό και επιδεινώθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες για το πρόβλημά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά το ματς: "Δεν έχω αποσυρθεί ποτέ στη ζωή μου και ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω σήμερα. Προσπαθώ να προφυλαχθώ για το επόμενο τουρνουά, αυτό είναι πιο σημαντικό για μένα.

Είχα ένα θέμα με το χέρι για κάμποσο διάστημα, κάτι που έγινε μεγαλύτερο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Προτιμώ να μην κοινοποιήσω λεπτομέρειες σχετικά με το μέρος του χεριού μου από το οποίο χτύπησα, το κρατάω προσωπικό".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ