ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Πού και πότε θα δείτε το ματς με τον Ζβέρεφ για τους 16 του Paris Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει © 2023 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα βρεθεί στο διάβα του Στέφανου Τσιτσιπά την Πέμπτη (2/11) για μια θέση στα προημιτελικά του Paris Masters. Πού και πότε θα δείτε την αναμέτρηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού πέρασε εμπόδιο του Οζέρ-Αλιασίμ, συγκεντρώνεται στη μάχη για τη φάση των 16 του Paris Masters. Αντίπαλος του κορυφαίου Έλληνα τενίστα ο Γερμανός, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος είναι στο Νο9 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κορτ και θα ξεκινήσει μετά τις 15:30 (ανάλογα και την εξέλιξη στους άλλους αγώνες). Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD, ενώ θα υπάρχει και LIVE κάλυψη από το MatchCenter του SPORT24.

Οι δύο τενίστες έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές και ο Τσιτσιπάς προηγείται με 8-4, όμως οι δύο παίκτες δεν έχουν συναντηθεί τη φετινή σεζόν.

Αμφότεροι παλεύουν για την πρόκριση στο ATP Finals (12-19/11) και ο Έλληνας τενίστας θα εξασφαλίσει το έκτο εισιτήριο, αν πάρει τη νίκη.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ