ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Πανέτοιμος για το πρώτο βήμα κόντρα στον Ίμερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Περίπου στις 11:30 θα ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Australian Open, όπου θα ανταμώσει με τον Μάικλ Ίμερ. Ο αγώνας θα καλυφθεί από το Matchcenter του SPORT24.

Η ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά για την πρώτη του μάχη στο φετινό Australian Open πλησιάζει. Ο 23χρονος τενίστας, ο οποίος παρέμεινε στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ανταμώσει περίπου στις 11:30 βάσει προγράμματος (Eurosport και LIVE από το SPORT24) με τον Μάικλ Ίμερ, Νο82.

Ο Σουηδός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο ΑΤΡ Cup με τα χρώματα της χώρας του και είναι ένας αντίπαλος που θέλει προσοχή, ώστε ο Στέφανος να προχωρήσει στο τουρνουά. Άλλωστε, μπαίνει πολύ ψηλά ο πήχης και η απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς αυξάνει τις πιθανότητες για όλους τους μεγάλους τενίστες που βρίσκονται ψηλά στο ταμπλό.

Μένει βέβαια να δούμε σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο Τσιτσιπάς λόγω του προβλήματος που έχει στο δεξί αγκώνα που τον έχει ταλαιπωρήσει. Ο ίδιος πάντως προπονείται κανονικά, αισθάνεται καλά και θα επιδιώξει μια καθαρή νίκη που θα τον στείλει στον επόμενο γύρο.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ