ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς - Ουμπέρ 2-1: Προκρίθηκε στους "16" του Rogers Cup ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του στο Τόκιο στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του στο Τόκιο στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων @2021 SETH WENIG/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους '16" του Rogers Cup, καθώς επικράτησε του Ούγκο Ουμπέρ με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-1), παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τα εύκολα δύσκολα στην αναμέτρηση με τον Ούγκο Ουμπέρ, ωστόσο στο τέλος πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Rogers Cup με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-1), μετά από 2 ώρες και 34 λεπτά.

Με αυτό τον τρόπο ο Τσιτσιπάς πήρε μια άυτπη ρεβάνς, για τον αποκλεισμό από τον τρίτο γύρο στο μονό ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο πρώτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το break στο όγδοο game (εώς εκείνο το game οι δύο αθλητές διατηρούσαν τα σερβίς τους) και εν συνεχεία κατέκτησε το σετ στο σερβίς του (6-3).

Το δεύτερο σετ οδηγήθηκε σε tie break, το οποίο διήρκησε 23 λεπτά, στο οποίο ο Τσιτσιπάς πέταξε στα σκουπίδια πέντε match point και εντέλει το έχασε με 7-6 γκέιμ.

Στο τρίτο σετ περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Ουμπέρ, ο οποίος περιορίστηκε μόνο στο να μειώσει σε 5-1 στο έκτο game. Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το έβδομο game, κάνοντας το 6-1 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Στους "16" θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρωσικού εμφυλίου, ανάμεσα στον Ασλάν Καρατσέφ και τον Σεργκέι Χατσάνοφ.

"Όλα είναι θέμα μαχητικότητας. Είμαι κάποιος που δεν του αρέσει να τα παρατάει. Δεν ήταν εύκολο σήμερα εκεί έξω. Έπρεπε να κάνω πολλά. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό" είπε ο Τσιτσιπάς.

Στα υπόλοιπα βραδινά ματς της Τρίτη, ο Ρέιλι Όπελκα κέρδισε 6-3, 6-4 τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ενώ ο Κάσπερ Ρουντ συνέχισε το αήττητο σερί του (12 νίκες), επικρατώντας 6-3, 3-6, 6-3 του Μάριν Τσίλιτς.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ