ATP

Τσιτσιπάς: Ο Νάρντι είναι το τελευταίο εύκολο εμπόδιο πριν από τις μεγάλες δοκιμασίες

Τσιτσιπάς: Ο Νάρντι είναι το τελευταίο εύκολο εμπόδιο πριν από τις μεγάλες δοκιμασίες
@2022 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Το απόγευμα της Τετάρτης (05/10, περίπου στις 17.00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Λούκα Νάρντι με φόντο την πρόκριση στην οκτάδα του Astana Open.

Το τελευταίο θεωρητικά εύκολο εμπόδιο πριν την είσοδο στα προημιτελικά του Astana Open έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Λούκα Νάρντι.

Η αναμέτρηση των δύο αθλητών είναι δεύτερη στο απογευματινό πρόγραμμα αμέσως μετά από εκείνη του Γκαρίν με τον Τζόκοβιτς και αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 17.00 της Τετάρτης (05/10, Cosmote Sport 6).

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Λούκα Νάρντι αφού οι δρόμοι τους δεν έχουν συναντηθεί ξανά.

Φέτος ο Τσιτσιπάς έχει δυσκολευτεί απέναντι σε τενίστες που τους αντιμετωπίζει για πρώτη φορά. Ο 19χρονος βρίσκεται στο Νο152 της Παγκόσμιας κατάταξης και η υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί είναι η 142.

Μετά τον Νάρντι ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει, εφόσον φυσικά πάρει την πρόκριση, τον νικητή της αναμέτρησης του Χουρκάτζ με τον Μπούμπλικ και δεδομένα θα έχει πιο δύσκολο έργο.

Από εκεί και πέρα, έπειτα από τον αποκλεισμό του Αλκαράθ, στα ημιτελικά θα τον περιμένει πιθανότατα ο Ρούμπλεβ. Εκτός κι αν ο Γκοφάν κάνει και άλλη έκπληξη.

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ