ATP

Τσιτσιπάς - Νόρι 0-2: Λύγισε στα σημεία ο Στέφανος και έμεινε εκτός τελικού στο Ακαπούλκο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο ολοκληρώθηκε καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Βρετανό, Κάμερον Νόρι με 2-0 σετ και έμεινε εκτός τελικού του τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την πορεία του στο τουρνουά του Ακαπούλκο καθώς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Κάμερον Νόρι (Νο12). Ο 26χρονος Βρετανός έπιασε εξαιρετική απόδοση απέναντι στον Έλληνα (Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης), πίεσε όταν έπρεπε και έβαλε δύσκολα με το σερβίς του στον Τσιτσιπά.

Πλέον το έργο του Νόρι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο καθώς στον τελικό θα βρει απέναντί του τον Ραφαέλ Ναδάλ που κέρδισε με 2-0 σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι με τον Νόρι να παίρνει εύκολα τα γκέιμ πίσω από το σερβίς του και να κάνει το μπρέικ στον Τσιτσιπά όταν του δόθηκε η ευκαιρία, κλείνοντας έτσι το πρώτο σετ με 6-4. Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς πιέστηκε αρκετά κυρίως στο backhand και έδωσε το δικαίωμα στον Νόρι να το εκμεταλλευτεί.

Ο Έλληνας είχε την ευκαιρία του να κάνει μπρέικ στον αντίπαλό του όμως αυτό δεν ήρθε, με τον Βρετανό να το κάνει λίγο αργότερα και να ολοκληρώνει τελικά το ματς παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό στο Μεξικό.

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ