ATP FINALS

Τσιτσιπάς: Νίκη ή σπίτι για τον Στέφανο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει για τη νίκη του επί του Μεντβέντεφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει για τη νίκη του επί του Μεντβέντεφ AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μάχη δίχως επιστροφή η αποψινή (18/11, 22:00, COSMOTE SPORT 6 HD) για τον Στέφανο Τσιτσιπά (No3) απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεβ (No7). Μόνο ο ένας εκ των δύο θα προκριθεί στα ημιτελικά του ATP Finals.

Ένας αγώνας ομίλου που την ίδια στιγμή κουβαλά τον χαρακτήρα τελικού. Τέτοιος είναι αυτός που το βράδυ της Παρασκευής (18/11) θα δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No3) με αντίπαλο τον Αντρέι Ρούμπλεφ (No7) για την τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του ATP Finals στο Τορίνο.

Τόσο ο Έλληνας τενίστας όσο και ο Ρώσος κουβαλούν ρεκόρ 1-1 από τα προηγούμενα παιχνίδια τους στο τουρνουά των κορυφαίων, καθώς αμφότεροι νίκησαν τον Μεντβέντεφ κι έχασαν από τον Τζόκοβιτς, κι ο νικητής θα κερδίσει αυτομάτως το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά από το κόκκινο ταμπλό.

Ο αγώνας δεν θ' αρχίσει πριν από τις 22:00, ως το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6 HD.

Μεταξύ τους οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί δέκα φορές σε επίπεδο ATP Tour, με τον Τσιτσιπά να μετρά έξι νίκες έναντι τεσσάρων του Ρούμπλεφ. Τελευταία συνάντησή τους ήταν, πριν από μερικές εβδομάδες, στην Αστάνα, με τον Στέφανο να επικρατεί 2-1 (4-6, 6-4, 6-3) στον ημιτελικό.

Όποιος εκ των Τσιτσιπά ή Ρούμπλεφ περάσει θα αντιμετωπίσει τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος εξασφάλισε την πρωτιά στο πράσινο ταμπλό.

TAGS ATP FINALS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ