ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τσιτσιπάς: "Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τον πόνο που σημείωσε κόντρα στον Φράνσις Τιαφόε
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τον πόνο που σημείωσε κόντρα στον Φράνσις Τιαφόε © 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι νιώθει τεράστια τιμή που εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ ανέφερε ότι είναι εξαιρετικό το κλίμα που επικρατεί στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Φράνσις Τιάφο 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, παίρνοντας και μια μίνι εκδίκηση για τον πρόωρο αποκλεισμό που γνώρισε στο Wimbledon.

Ο Έλληνας τενίστας σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ αμέσως μετά τη λήξη της μονομαχίας με τον Αμερικανό τενίστα, εξέφρασε την τιμή που νιώθει να εκπροσωπεί την Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι του αρέσει το κλίμα που επικρατεί στο Ολυμπιακό Χωριό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς στην ΕΡΤ: "Νομίζω ότι τα επίπεδα αφοσίωσής μου στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά, πολύ υψηλά. Ήταν αυτό που μου ανέβασε το παιχνίδι και με έκανε να παίξω ένα καλό τένις σήμερα".

Για το αν τον επηρεάζει το άδειο γήπεδο: "Όχι ιδιαίτερα. Έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες. Όλοι οι τενίστες είναι έτοιμοι να παίξουμε σε οποιεσδήποτε συνθήκες".

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Μου αρέσει η διοργάνωση, μου αρέσει που όλοι είμαστε μαζεμένοι σε ένα χωριό (σ.σ. Ολυμπιακό Χωριό), είναι η πρώτη μου εμπειρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το κλίμα που επικρατεί είναι κάτι μοναδικό. Είναι μεγάλη τιμή και για μένα που μπορώ και εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα".

Για τον επόμενο στόχο του: "Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει κάποιον στόχο".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ