ROME MASTERS

Τσιτσιπάς: Με Τζόκοβιτς στον τελικό του Rome Masters, έφτασε στις 1000 νίκες ο Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 2-0 σετ του Κάσπερ Ρουντ, έφτασε τις 1000 νίκες στο Tour και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Rome Mastyers το απόγευμα της Κυριακής (15/05, περίπου στις 17:00).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν πιστός στο ραντεβού του με τον τελικό του Rome Masters. Ο Νόλε επικράτησε 2-0 σετ του Κάσπερ Ρουντ, έφτασε τις 1000 νίκες στο Tour και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Rome Mastyers το απόγευμα της Κυριακής (15/05, περίπου στις 17:00).

Αυτή θα είναι η ένατη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο τενίστες με τον Τζόκοβιτς να έχει επικρατήσει στις έξι από τις οκτώ προηγούμενες. Από αυτές οι τρεις είναι σε τελικούς όπου ο Νόλε έχει το απόλυτο 3/3.

Ο πρώτος τελικός ανάμεσα στους δύο ήταν στη Μαδρίτη το 2019, ακολούθησε αυτός στο Ντουμπάι το 2020 και ο τρίτος ήταν ο περσινός στο Roland Garros.

Με την παρουσία τους στον τελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Νο1 και στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης αντίστοιχα.

Το ματς: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς και με τέσσερα διαδοχικά κερδισμένα game προηγήθηκε με 4-0. Ο Ρουντ προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, πήρε πίσω το ένα break, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια και έκλεισε το σετ με 6-4.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο κλειστό με τους δύο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους δίχως προβλήματα μέχρι το 3-3. Στο έβδομο game ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να κάνει το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

TAGS ROME MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ