ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τσιτσιπάς: Με το σήμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αγωνίστηκε κόντρα στον Τιάφο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς 2021 SETH WENIG / AP PHOTO

Λύθηκε το θέμα που υπήρξε στα πρώτα παιχνίδια του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη κι έτσι πλέον οι δύο θα έχουν το σήμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην εμφάνισή τους.

Ένα θέμα το οποίο πήρε έκταση στα social media ήταν η απουσία του εθνόσημου στις εμφανίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο υπάρχει γενικότερα με τους τενίστες αφού η ΔΟΕ έχει αφήσει ανοιχτό παράθυρο στους αθλητές του τένις να φορούν ρούχα των χορηγών τους με στόχο να τους προσελκύσει στο ολυμπιακό τουρνουά.

Το θέμα λύθηκε για τους δύο Έλληνες τενίστες με την ΕΟΕ και την εταιρεία που ντύνει τους δύο τενίστες να τρέχουν τις διαδικασίες και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίστηκε κόντρα στον Τιαφόε με το σήμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο αριστερό μέρος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς 2021 SETH WENIG / AP PHOTO

Βέβαια, όλο αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν όσοι έπρεπε είχαν ενεργήσει πριν προκύψει το θέμα και όχι εκ των υστέρων.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ