AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς: Με Περ στον τρίτο γύρο του Australian Open

Benoit Paire of France reacts after winning a point against Grigor Dimitrov of Bulgaria during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 20, 2022. (AP Photo/Tertius Pickard)
Benoit Paire of France reacts after winning a point against Grigor Dimitrov of Bulgaria during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 20, 2022. (AP Photo/Tertius Pickard) AP

Ο Μπενουά Περ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τρίτο γύρο του Australian Open μετά τη νίκη του με 3-1 σετ κόντρα στον Ντίμιτροφ.

Τον αντίπαλό του στον τρίτο γύρο του Australian Open έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το ερχόμενο Σάββατο (22/01). Αυτός θα είναι ο Μπενουά Περ ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ του Γκριγκόρ Ντίμιτροφ μετά από ένα μεγάλο ματς.

Ο Γάλλος (Νο 56 στην Παγκόσμια κατάταξη) είχε τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του και κατάφερε να φτάσει στο τέλος στη νίκη παρά το γεγονός ότι ο Βούλγαρος ανέβασε την απόδοσή του.

Ο Περ κατέκτησε τα πρώτα δύο σετ με παρόμοιο τρόπο. Στο πρώτο έκανε ένα γρήγορο break και στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στο 1-0 με 6-4.

Ο Ντιμιτρόφ ξεκίνησε το δεύτερο σετ με break, αλλά ακολούθησαν δύο από την πλευρά του Γάλλου ο οποίος αντέστρεψε την εικόνα του σετ και έφτασε στο 2-0 με 6-4.

Τα επόμενα δύο σετ κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Στο τρίτο εκείνος που χαμογέλασε ήταν ο Ντίμιτροφ, ενώ στο τέταρτο ο Μπενουά Περ κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πέμπτη φορά τον Περ. Στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις ο Έλληνας τενίστας μετρά τρεις νίκες.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ