ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Έληξε η κόντρα με τον Νικ Κύργιο

Australia's Nick Kyrgios shakes hands at the net with Greece's Stefanos Tsitsipas after winning their third round men's singles match on day six of the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 2, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Νικ Κύργιος και Στέφανος Τσιτσιπάς κάνουν χειραψία μετά από μονομαχία τους στο Wimbledon @ 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι κάποια από τα σχόλια που είχε κάνει για τον Νικ Κύργιο μετά τη μονομαχία τους στο περσινό Wimbledon παρερμηνεύθηκαν, με τον Αυστραλό τενίστα να αποδέχεται την απολογία του.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος έβαλαν τέλος στην παρεξήγηση που είχαν, η οποίο ξεκίνησε από το περσινό Wimbledon και τη μονομαχία τους, στην οποία επικράτησε ο Αυστραλός.

Ο Τσιτσιπάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι κάποια από τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν και ανακάλεσε όσα από τα σχόλιά του ήταν αιχμηρά.

Ο Κύργιος με τη σειρά του, κάνοντας αναδημοσίευση την απολογία του Στέφανου ανέφερε σε tweet του τα εξής: "Ήταν μία έντονη μάχη. Καμία φορά ως παίκτες πάμε στις συνεντεύξεις Τύπου χωρίς αν έχουμε χωνέψει το ματς. Είχαμε μερικές τρελές μάχης και ξέρω βαθιά μέσα μου ότι σου αρέσει το τενιστικό μου στυλ. Όλα καλά".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ