ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς - Κραΐνοβιτς 1-2: Αποχαιρέτησε το Αμβούργο με ήττα - ανατροπή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απογοητευμένος στο τουρνουά του Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απογοητευμένος στο τουρνουά του Roland Garros © 2021 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε το τουρνουά στο Αμβούργο, καθώς ηττήθηκε 2-1 σετ απ' τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε.

Αποχαιρέτησε το Αμβούργο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς αποκλείστηκε απ' τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 2-1 απ' τον Σέρβο, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν συγκεντρωμένος, ενώ είχε προηγηθεί στο πρώτο σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, έχασε ελάχιστους πόντους στα πρώτα games και έφτασε εύκολα στο 4-0. Κάπου εκεί ο Κραΐνοβιτς άρχισε να δείχνει σημάδια αντίδρασης.

Ο Σέρβος ζόρισε τον Τσιτσιπά στο πέμπτο game και στη συνέχεια κατέκτησε τα επόμενα τρία για να μειώσεις σε 5-3. Τελικά ο "Στεφ" βρήκε τη λύση μέσα από το σερβίς του και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το πρώτο. Ο Κραΐνοβιτς συνέχισε στο ίδιο τέμπο βάζοντας δύσκολα στον Στέφανο Τσιτσιπά με τους δύο τενίστες να προσφέρουν μία ωραία μονομαχία στους θεατές.

Ο Σέρβος κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Τσιτσιπά στο τέταρτο game και να προηγηθεί με 3-1. Ο Κραΐνοβιτς συνέχισε να είναι κυρίαρχος και να οριοθετεί τον ρυθμό. Έκανε ακόμη ένα μπρέικ και κατέκτησε το σετ κάνοντας το 1-1.

Ο Κραΐνοβιτς έκανε το break νωρίς και στο τρίτο σετ, ενώ στη συνέχεια μετουσίωσε το σερβίς του γράφοντας το 3-1. Ο Σέρβος συνέχιζε να έχει το πάνω χέρι, με τον Στέφανο να μην μπορεί να κάνει το break. Έτσι έχασε και το τρίτο σετ με 6-3.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ