ATP

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Ντιμιτρόφ στον πρώτο γύρο του Vienna Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του Indian Wells στην Καλιφόρνια
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του Indian Wells στην Καλιφόρνια AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον πρώτο γύρο του Vienna Open. Δύσκολη διαδρομή του 23χρονου Έλληνα στο τουρνουά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον ημιφιναλίστ του πρόσφατου indian Wells, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, έτσι όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη.

Θυμίζουμε ότι Τσιτσιπάς και Ντιμιτρόφ είχαν συναντηθεί και πέρσι στη Βιέννη με τον Βούλγαρο να επικρατεί στα 3 sets, λίγες εβδομάδες μετά από την ήττα του από τον Τσιτσιπά στο Roland Garros.

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Νο1 του ταμπλό θα αγωνιστεί κόντρα στον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς ή σε παίκτη από τα προκριματικά, ενώ στα προημιτελικά θα τον περιμένει (θεωρητικά) ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν ο οποίος βρίσκεται στα ημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας.

Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς λογικά θα βρει μπροστά του είτε τον Κάσπερ Ρουντ, είτε τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος όπως και ο Σβάρτσμαν αγωνίζεται στα ημιτελικά του Europen Open αυτής της εβδομάδας.

Φυσικά υπάρχει και ο Ρέιλι Οπέλκα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Σίνερ στον 1ο γύρο, που κρύβει πραγματικά μεγάλα παιχνίδια.

Πιθανό μονοπάτι Τσιτσιπά

  • 1R: Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία)
  • 2R: Λάγιοβιτς (Σερβία)/Παίκτης από τα προκριματικά
  • QF: Σβάρτσμαν (Αργεντινή)
  • SF: Ρουντ (Νορβηγία)/Σίνερ (Ιταλία)
  • F: Ζβέρεφ (Γερμανία)/Μπερετίνι (Ιταλία)

Δύσκολες πρεμιέρες και στο κάτω ταμπλό

Το παιχνίδι το οποίο αναμφίβολα ξεχωρίζει είναι αυτό του Πολωνού Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για μια ακόμη φορά φέτος τον Άντι Μάρεϊ, ενώ ενδιαφέρον έχει και το ζευγάρι με το οποίο διασταυρώνονται με τον Κάρλος Αλκαράθ να αντιμετωπίζει τον Ντάνιελ Έβανς.

Η πρεμιέρα του Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι πιο βατή καθώς θα παίξει απέναντι στον Σέρβο Φίλιπ Κραϊνοβιτς, ενώ μετά ακολουθεί ο Άλεξ ντε Μινόρ ή παίκτης από τα προκριματικά.

Σε πιθανή πρόκριση στα προημιτελικά ο Ζβέρεφ θα παίξει λογικά με τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ενώ από το πάνω section οι μονομάχοι για τα προημιτελικά είναι αρκετοί, με τους Χουρκάτς, Μάρεϊ, Αλκαράθ να έχουν ελπίδες πρόκρισης για να αντιμετωπίσουν έναν εκ των Ματέο Μπερετίνι,

Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και φυσικά τον φιναλίστ του Indian Wells, Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Πιθανά Προημιτελικά

  • Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα) – Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Αργεντινή)
  • Κάσπερ Ρουντ (Νορβηγία) – Γιάνικ Σίνερ (Ιταλία)
  • Χούμπερτ Χουρκάτς (Πολωνία) – Ματέο Μπερετίνι (Ιταλία)
  • Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ (Καναδάς) – Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία)

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ