ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Καρμπάλες Μπαένα στο δεύτερο γύρο του Roland Garros

Roberto Carballes Baena, of Spain, returns a shot from Daniil Medvedev, of Russia, during the Miami Open tennis tournament, Saturday, March 25, 2023, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Roberto Carballes Baena, of Spain, returns a shot from Daniil Medvedev, of Russia, during the Miami Open tennis tournament, Saturday, March 25, 2023, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee) AP

Ο Καρμπάλες Μπαένα επικράτησε 3-0 σετ του Νάβα και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Τον αντίπαλό του στο δεύτερο γύρο του Roland Garros έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αυτός θα είναι ο Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα επικράτησε 3-0 σετ του Νάβα.

Ο 30χρονος Ισπανός βρίσκεται στο Νο57 της Παγκόσμιας κατάταξης και στο Παρίσι έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τρίτο γύρο το 2020. Αυτή είναι και η καλύτερη παρουσία του σε Grand Slam.

Τσιτσιπάς και Καρμπάλες Μπαένα έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλη μία φορά και μάλιστα σε ένα ιστορικό τουρνουά για τον Έλληνα τενίστα. Ο Στεφ είχε επικρατήσει 2-1 σετ του Ισπανού το 2018 στα προημιτελικά του Εστορίλ, όπου κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε ATP τουρνουά.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ