STUTTGART OPEN

Τσιτσιπάς: Ήττα πριν από την καταιγίδα για Στέφανο και τον αδερφό του Πέτρο στο διπλό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του απέναντι στον Ζβέρεβ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του απέναντι στον Ζβέρεβ 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς έμειναν εκτός τετράδας στο Open της Στουγκάρδης.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά του 250αριού τουρνουά της Στουτγκάρδης, μιας και ηττήθηκαν, με ανατροπή, από τους Μάτε Πάβιτς και Χούμπερτ Χούρκατς.

Στο τελευταίο ματς που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (8/6) στο BOSS Open πριν ξεσπάσει καταιγίδα, τα αδέλφια Τσιτσιπά προηγήθηκαν με set όμως έχασαν δυο συνεχόμενα tie-breaks και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Μετά από μιάμιση ώρα, οι Πάβιτς/Χούρκατς επικράτησαν με 4-6, 7-6(3), 10-5 και "έκλεισαν" θέση στους "4" καλύτερους του ταμπλό στο διπλό. Εκεί, θα αντιμετωπίσουν, τους νικητές του αγώνα Σαποβάλοφ/Μποπάνα – Κουρέσι/Νεντοβιέσοφ.

Νωρίτερα, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς είχαν προκριθεί στα προημιτελικά, με νίκη επί των Γκόρανσον και ΜακΛάχλαν. Δεν κατάφεραν να κάνουν το 2/2 όμως λίγες ώρες αργότερα και πλέον ο Στέφανος επικεντρώνεται στην προσπάθειά του στο μονό.

Την Πέμπτη (9/6), θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, καιρού επιτρέποντος, κόντρα στον εξαιρετικό στο γρασίδι, 19χρονο Ντομινίκ Στεφάν Στρίκερ (No200). Η αναμέτρηση του Νο1 του ταμπλό με τον Ελβετό είναι προγραμματισμένη για τις 17:00GR.

Πηγή: Tennis24

TAGS STUTTGART OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ