ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Η σίγουρη άνοδος στην παγκόσμια κατάταξη και τα χρήματα που εξασφάλισε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη του επί του Ζβέρεφ στον τελικό του Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη του επί του Ζβέρεφ στον τελικό του Roland Garros AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros του εξασφάλισε νέα άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά και τουλάχιστον 750.000 ευρώ.

Η τρομερή κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά επιβεβαιώθηκε και στον ημιτελικό με τον Σάσα Ζβέρεφ και το απόγευμα της Κυριακής (13/06, 16.00) ο 22χρονος Έλληνας θα βρεθεί στον τελικό του Roland Garros.

Με αυτήν την πρόκρισή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα βρεθεί πιο ψηλά από ποτέ στην παγκόσμια κατάταξη. Ανεξάρτητα με το τί θα γίνει στον τελικό ο Στεφ θα βρεθεί στην τέταρτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης.

Μάλιστα, υπάρχει σενάριο που τον φέρνει ακόμα και στην τρίτη θέση. Ποιο είναι αυτό; Είναι ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Τζόκοβιτς να αποκλείσει τον Ναδάλ στον ημιτελικό και ο Τσιτσιπάς να κατακτήσει το Roland Garros.

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Τσιτσιπάς

Από εκεί και πέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την παρουσία του στον τελικό εξασφάλισε ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Ο 22χρονος τενίστας θα προσθέσει στον λογαριασμό του τουλάχιστον 750.000 ευρώ.

Βέβαια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν κατακτήσει το τρόπαιο θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου τα διπλά. Το έπαθλο για τον νικητή είναι 1.400.000 ευρώ.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ