ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Η ιστορία του στο Indian Wells

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του 2021 FRANK FRANKLIN II/AP PHOTO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει ξεπεράσει ποτέ του τον 2ο γύρο του Indian Wells Masters και φέτος καλείται να "σπάσει" το ρόδι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει ξεπεράσει ποτέ του τον 2ο γύρο του Indian Wells Masters και φέτος καλείται να "σπάσει" το ρόδι, νικώντας τον Πέδρο Μαρτίνεθ στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας τενίστας έχει αγωνιστεί δυο φορές στο τουρνουά της Καλιφόρνια και δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στον 3ο γύρο, μετρώντας δυο ήττες στις τρεις εμφανίσεις του στην έρημο.

Πιο συγκεκριμένα, το 2018 έκανε την πρεμιέρα του στο 1000αρι τουρνουά των ΗΠΑ, αντιμετωπίζοντας τον Ράντου Άλμποτ στον 1ο γύρο. Από εκείνο το ματς έχει να πανηγυρίσει νίκη ο Στέφανος στο τουρνουά.

Αν και επικράτησε του Μολδαβού, δεν μπόρεσε να πετύχει 2η διαδοχική νίκη στην επόμενη φάση, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ντομινίκ Τιμ στα τρία sets.

Την αμέσως επόμενη σεζόν, πέρασε με bye τον 1ο γύρο και έπαιξε κόντρα στον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ στη φάση των "64". Ο Καναδός όμως, εμφανίστηκε πολύ δυνατός για τον Τσιτσιπά και πήρε την -άνετη- πρόκριση στον 3ο γύρο.

Το 2020 το τουρνουά δεν διεξήχθη, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και φέτος ο 23χρονος Έλληνας θέλει να αποκλείσει τον Πέδρο Μαρτίνεθ στον 2ο γύρο, ώστε να δώσει το παρών για 1η φορά στην καριέρα του, στους "32" καλύτερους του Indian Wells.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ