BARCELONA OPEN

Τσιτσιπάς: Η τεράστια ανατροπή στο δεύτερο σετ απέναντι στον Αλκαράθ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του στο Montecarlo Masters | 17 Απριλίου 2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του στο Montecarlo Masters | 17 Απριλίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσίτσιπας ήταν συγκλονιστικός στο δεύτερο σετ της αναμέτρησής του με τον Κάρλος Αλκαράθ για τα προημιτελικά του Barcelona Open αφού αν και βρέθηκε να χάνει με 4-1 στα game έκανε φοβερή ανατροπή για να επικρατήσει τελικά με 7-5.

Ο -κουρασμένος μετά από την πρόκρισή του επί του Ντιμιτρόφ λίγες ώρες νωρίτερα- Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε μεν από τον Κάρλος Αλκαράθ και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ταξίδι του στο Barcelona Open πέρα από τα προημιτελικά, όμως για ένα ακόμα παιχνίδι του απέδειξε πως είναι μαχητής και αρνείται να χάσει.

Το συγκεκριμένο μήνυμα το έστειλε αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, αφού αν και είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-4 και βρέθηκε στο δεύτερο πίσω στο σκορ με 4-1, προχώρησε σε μία εντυπωσιακή ανατροπή.

Αρχικά πήρε τέσσερα διαδοχικά games για να γυρίσει τούμπα το σετ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το τρίτο break στον Αλκαράθ που έμοιαζε να τα έχει χαμένα βλέποντας τον Στέφανο να επικρατεί με 7-5 και να οδηγεί την κόντρα τους σε τρίτο σετ.

TAGS BARCELONA OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ