MONTE-CARLO MASTERS

Τσιτσιπάς: Η κλήρωσή του στο Monte Carlo Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Μόντε Κάρλο κόντρα στον Φοκίνα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Μόντε Κάρλο κόντρα στον Φοκίνα @ 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε το μονοπάτι που έχει να διαβεί στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Monte Carlo Masters.

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυρίως ταμπλό στο Monte Carlo Masters το οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης και ο Νόβακ Τζόκοβιτς τοποθετήθηκαν στις δύο πλευρές του ταμπλό και δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι πριν τον τελικό.

Στον πρώτο γύρο ο κάτοχος του τίτλου θα προκριθεί δίχως αγώνα. Στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Μπονζί και τον Ζαπάτα Μιράλες, ενώ στον τρίτο γύρο πιθανότατα θα τον περιμένει ο Μπόρνα Τσόριτς.

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φριτζ, Τιάφο, Βαβρίνκα και Ντίμιτροβ, ενώ στα ημιτελικά θα τον βρει στο δρόμο του λογικά κάποιον εκ των Ρούμπλεβ, Ρουντ, Χατσάνοβ και Ντε Μινόρ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό πέρα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς υπάρχουν οι Μεντβέντεβ, Σίνερ, Ρούνε, Χούρκατς, Νόρι, Μουζέτι και Ζβέρεβ.

TAGS MONTE-CARLO MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ