MADRID OPEN

Τσιτσιπάς: Η κλήρωσή του στο Madrid Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) 2023 JOAN MONFORT / AP PHOTO

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Madrid Open με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο ίδιο μισό μαζί με τον Ντανίλ Μεντβέντεβ.

Πριν ολοκληρωθεί καλά-καλά ο τελικός της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του στο 2ο 1000άρι της χωμάτινης σεζόν, Madrid Open, με τον Έλληνα τενίστα να βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με τον Ντάνιλ Μεντβέντεβ, αποφεύγοντας τον νικητή της Βαρκελώνης και Νο1 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ.

Ο φιναλίστ της Βαρκελώνης, πέρασε bye από τον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κάιλ Έντμοντ και Ντόμινικ Τιμ, ενώ σε περίπτωση που ξεπεράσει είτε τον Βρετανό, είτε τον Αυστριακό, θα βρει μπροστά του (θεωρητικά) τον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπάεζ.

Στη φάση των “16”, πάντα σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα φαβορί, υποψήφιοι παίκτες για να αντιμετωπίσει ο Τσιτσιπάς είναι ο Αμερικανός Τόμι Πολ και ο Βρετανός και ημιφιναλίστ της Βαρκελώνης, Ντάνιελλ Έβανς.

Στα προημιτελικά ο Έλληνας τενίστας, είναι πολύ πιθανό να βρει μπροστά του είτε τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, είτε τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο.

Πιθανός αντίπαλος στα ημιτελικά αναμένεται να είναι ο Ντάνιλ Μεντβέντεβ, εφόσον ο Ρώσος ξεπεράσει εμπόδια όπως αυτά των Άντι Μάρεϊ (πιθανός αντίπαλος στον 2ο γύρο), του Άλεξ ντε Μινόρ (λογικά θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο) και του Τέιλορ Φριτς που αναμένεται να βρει στα προημιτελικά.

Στον πάνω μέρος του ταμπλό ο κάτοχος του τίτλου, Αλκαράθ θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Εμίλ Ρουσουβουόρι και Ούγκο Αμπέρ, στον 3ο γύρο πιθανός αντίπαλος αναμένεται να είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ στον 4ο γύρο ο 19χρονος θεωρητικά θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε μια επανάληψη του περσινού τελικού.

Η πορεία του Αλκαράθ στο τουρνουά της Μαδρίτης αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη καθώς εκτός από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, έχει μαζί του τους Κάσπερ Ρουντ, Χόλγκερ Ρούνε και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Πιθανοί προημιτελικοί

  • Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) – Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία)
  • Κάσπερ Ρούντ (Νορβηγία) – Χόλγκερ Ρούνε (Δανία)
  • Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ (Καναδάς) – Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα)
  • Τέιλορ Φριτς (ΗΠΑ) – Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία)

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ