ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Η κλήρωση του Στέφανου στο Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του Roland Garros 2021, Παρίσι | Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του Roland Garros 2021, Παρίσι | Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 © 2021 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Βατή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros αφού αποφεύγει μέχρι τον τελικό του Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Ζβέρεφ και Αλκαράθ.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/05) η κλήρωση του Roland Garros με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μπαίνει ως Νο4 στο ταμπλό.

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγει μεταξύ άλλων τους Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Ζβέρεφ και Αλκαράθ τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό. Στο δικό του μισό είναι μεταξύ άλλων οι Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ, Κάσπερ Ρουντ και Καρένιο Μπούστα.

Στον πρώτο γύρο ο Στεφ θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορέντσο Μουσέτι, ενώ στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Λούκας Πούιγ. Στη συνέχεια θα βρεθεί απέναντι σε έναν εκ των Ιμέρ και Έβανς, στον τέταρτο γύρο θα βρει έναν εκ των Σαποβάλοφ και Χούρκατζ.

Στα προημιτελικά θα τον περιμένει πιθανότατα ο Κάσπερ Ρουντ, ενώ μια ανάσα πριν τον τελικό λογικά θα τον περιμένει κάποιος εκ των Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ.

Πιθανοί προημιτελικοί

  • Τζόκοβιτς – Ναδάλ
  • Ζβέρεφ – Αλκαράθ
  • Τσιτσιπάς – Ρουντ
  • Μεντβέντεφ – Ρούμπλεφ
Τσιτσιπάς: Η κλήρωση του Στέφανου στο Roland Garros
TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ