ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Η καλύτερή μου προετοιμασία για Grand Slam"

Ο Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι για το Όπεν της Ρώμης.
Ο Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν από τους καλύτερους τενίστες στην περίοδο προετοιμασίας για το Roland Garros, πετυχαίνοντας 16 νίκες σε 19 παιχνίδια που έδωσε στο χώμα, με δύο τίτλους σε Μόντε Κάρλο, Γενεύη και έναν τελικό στη Βαρκελώνη.

Όπως παραδέχθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι, είναι η καλύτερη προετοιμασία που έχει κάνει ποτέ για Grand Slam αν και δεν του αρέσει να τον υπολογίζουν σαν φαβορί.

"Θέλω να παίξω στο Roland Garros σαν να μην είμαι φαβορί" είχε δηλώσει πρόσφατα από τη Γενεύη και την Παρασκευή το επανέλαβε στην αίθουσα Τύπου του Philippe Chatrier: "Όπου και να παίζω, θέλω να είμαι η έκπληξη του τουρνουά. Αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο,

Έχω κάνει την καλύτερη προετοιμασία για Grand Slam μέχρι τώρα. Πλέον, όλη η συγκέντρωσή μου είναι στην επόμενη εβδομάδα. Οτιδήποτε καλύτερο από τα ημιτελικά, νομίζω θα είναι έκπληξη" είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Ο πρωτοπόρος στην ATP Race έχει ευνοϊκή κλήρωση, αποφεύγοντας τους Big 3 Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς ωστόσο τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να τους αντιμετωπίσει.

"Είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω. Κάθε φορά που τους συναντάω, είμαι ενθουσιασμένος. Δεν βλέπω το λόγο να τους φοβάμαι, μπορεί να παίζουν φοβερά αλλά μπορώ και εγώ να παίξω φοβερά. Κάθε φορά που παίζω αγώνα μαζί τους, έχω τη δυνατότητα να δω το κορυφαίο μου επίπεδο" είπε.

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την Κυριακή απέναντι στον Ζέρεμι Σαρντί

MEN'S DRAW | WOMEN'S DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ