ATP

Τσιτσιπάς - Γκόγιο 2-0: Σίφουνας στα ημιτελικά της Βιέννης ο Έλληνας τενίστας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει © 2023 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε 2-0 σετ (7-6, 7-5) τον Γκόγιο στη Βιέννη και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ το Σάββατο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.7) μετά από μια ώρα και 40 λεπτά κέρδισε 2-0 σετ (7-6(4), 7-5) τον Γκόγιο (Νο.77) στο τουρνουά της Βιέννης και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.7), κάτοχο του περυσινού τουρνουά.

Στο πρώτο σετ ο Έλληνας τενίστας έκανε πρώτος μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του για να απαντήσει με μπρέικ ο Κροάτης και το παιχνίδι να κρίνεται στο tie-break.

Εκεί, ο Τσιτσιπάς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 με ένα σερί 6-1 βρέθηκε σε set point με τον Γκόγιο να κάνει διπλό λάθος και το πρώτο σετ να πηγαίνει στον Έλληνα τενίστα.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν τα σερβίς τους έως το 5-5 και σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για το μπρέικ. Και έκλεισε το σετ με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 12ο γκέιμ βρέθηκε να χάνει 0-40 αλλά έσβησε και τα τρία μπρέικ πόιντς και κατάφερε να πάρει το γκέιμ, το σετ και τη νίκη.

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ