ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς για Μέσι: "Όταν πήγε στην Ίντερ Μαϊάμι ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος, όνειρό μου να τον συναντήσω"

Τσιτσιπάς για Μέσι: "Όταν πήγε στην Ίντερ Μαϊάμι ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος, όνειρό μου να τον συναντήσω"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στο ESPN ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο ονειρεύεται να συναντήσει και να του μιλήσει κάποια στιγμή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ για το US Open, καθώς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο μετά τη νίκη επί του Ράονιτς.

Ο Έλληνας τενίστας μιλώντας στο ESPN δήλωσε λάτρης του Λιονέλ Μέσι, καθώς ήταν υποστηρικτής της Ίντερ Μαϊάμι πριν ο "Pulga" πάει στο MLS και φυσικά κατενθουσιάστηκε όταν έγινε η μεταγραφή. Στις δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι το όνειρό του να τον συναντήσει και να μιλήσουν για 2-3 λεπτά.

"Τα έχω δει όλα. Έχω δει όλα τα παιχνίδια. Ήμουν οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι πριν έρθει ο Μέσι. Είναι η ομάδα από τις ΗΠΑ που υποστηρίζω. Όταν είδα ότι ερχόταν, ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος.

Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Είναι απλός και όμορφος άνθρωπος, όχι απλώς αθλητής. Θαυμάζω πολλά πράγματα για τον Μέσι και ελπίζω να μπορέσω να τον συναντήσω για να μιλήσουμε για 2 ή 3 λεπτά, θα ήταν το όνειρό μου. Είχα την ευκαιρία να δω έναν αγώνα από κοντά με τους New York Red Bulls, αλλά δεν μπόρεσα γιατί ήμουν απασχολημένος".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ MLS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ