ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Έζησα ξανά το ματς ακόμα και όταν πήγα για ύπνο μετά τη διακοπή του"

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball against Bernabe Zapata Miralles, of Spain, during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball against Bernabe Zapata Miralles, of Spain, during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση επί του Μπόρζες αναφέρθηκε στο γεγονός πως χρειάστηκε να παίξει δύο διαφορετικές μέρες για να φτάσει στη νίκη λέγοντας πως ο κάθε αθλητής πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε δύο μέρες για να κερδίσει τον Μπόρζες και να περάσει στον επόμενο γύρο του Rome Masters καθώς το παιχνίδι διεκόπη το Σάββατο και ο Έλληνας τενίστας έπαιξε άλλα δύο γκειμ την Κυριακή τα οποία και πήρε εύκολα για να βρεθεό στην επόμενη φάση.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν είναι συνηθισμένο αυτό αλλά κάθε αθλητής πρέπει να είναι προετοιμασμένος ενώ αναφορικά με τα δύο γκέιμ της Κυριακής τα χαρακτήρισε πολύ καλή μάχη από μέρους του.

"Δεν είναι συνηθισμένο να τελειώνεις ένα ματς που δεν έχει τελειώσει, να πηγαίνεις για ύπνο και να πρέπει να συνεχίσεις την επόμενη μέρα".

"Πολύ διαφορετικές συνθήκες σήμερα, δε νομίζω να έχω παίξει ένα τόσο σύντομο ματς, κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Ασυνήθιστο, αλλά η ποιότητα ήταν εκεί όταν χρειάστηκε να αποδώσω και τα δύο τελευταία γκέιμ ήταν μια πολύ καλή μάχη από μέρους μου"

Επηρεάστηκε από τις χθεσινές διακοπές λόγω της βροχής;

"Δεν με πείραξε και πολύ, ως αθλητής πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Συνέβη πριν μερικά χρόνια και απέναντι στον Νόβακ εδώ. Ήμουν προετοιμασμένος, ήξερα ότι η βροχή ήταν δυνατή, έβρεχε ακόμα και όταν παίζαμε.

Ήξερα ότι η πιθανότητα ήταν μικρή, αλλά προσπάθησα να το τελειώσω πριν μας σταματήσουν. Δεν έγινε, έπρεπε να συνεχίσω σήμερα. Ξαναέζησα το ματς ακόμα και όταν πήγα για ύπνο, για να το οραματιστώ για την επόμενη μέρα".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROME MASTERS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ